NBC Congrescentrum Nieuwegein

Het NBC Congrescentrum is een moderne congres- en evenementenlocatie in Nieuwegein, opgericht in 1992 door de familie Van Hooijdonk. Met 2 evenementenhallen van beide 1800 m², 34 zalen en een enorme dosis gastvrijheid en betrokkenheid, faciliteren zij zakelijke bijeenkomsten, zoals  congressen, beurzen, vergaderingen, trainingen, corporate events en uiteraard allerlei online bijeenkomsten.

Adresgegevens:
NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein

Netwerkborrel

Na afloop van het seminar Aanbestedingen organiseren wij een netwerkborrel. Tijdens de netwerkborrel kunt u napraten met onze experts, vakgenoten, leveranciers en medewerkers van ICTWaarborg.

Heeft u behoefte aan een één op één gesprek met één van onze adviseurs over de voordelen van een deelnemerschap bij ICTWaarborg? Laat dit dan weten in de opmerking bij uw aanmelding.

Wilt u vooraf meer weten over ICTWaarborg? Bekijk de website dan hier.

Sprekers

Theo van der Linden: een van de meest gevraagde, zo niet dé meest gevraagde, spreker op het gebied van aanbestedingen in Nederland. Met zijn vlotte manier van presenteren weet hij de vaak dorre aanbestedingsregels tot leven te brengen.

Arjan van Leest: eigenaar en oprichter van House of Tenders. Arjan heeft in zijn leven zo’n 300 plannen geschreven, 400 gereviewd en zo’n 500 tendertrajecten begeleid. Hij deed zijn ervaring vanaf 2007 op in de hoog competitieve inframarkt. Later bracht hij zijn kennis naar andere branches en helpt sinds 2018 o.a. ICT-bedrijven met tenders winnen.